Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Alegría Health & Wellness

Alegría Health & Wellness richt zich op het beschermen, in stand houden, herstellen en bevorderen van de gezondheid. Ook wordt er gekeken naar de autonome werking van de vitale, lichamelijke en psychische functies van personen of groepen.

Persoonlijke benadering

Daarbij wordt er rekening gehouden met de psychische, sociale, economische en culturele factoren die bepalend zijn voor de persoonlijkheid van de betrokkene.

Tevens richten wij ons op het versterken van zelfmanagement voor zover dat mogelijk is.

Erkend door de GGZ en KIWA

Alegría Health & Wellness is bevoegd om potentiële en acute GGZ-zorgbehoeftes op complexiteit en urgentie in te schatten. 

De aard en de omvang van de zorg wordt in overleg bepaald en uitgevoerd. Er wordt samengewerkt met zorginstellingen en artsen waar nodig.

Identiteit

Alegría Health & Wellness ondersteunt op professionele wijze individuen of groepen bij het bereiken, handhaven of (opnieuw) verwerven van hun onafhankelijkheid en identiteit.

Het complete zorgpakket van Alegría Health & Wellness

Kijk hieronder voor meer informatie over de zorgpakketten van Alegría Health & Wellness door op een van onderstaande items te klikken.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren