Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Evita de Miranda, Alegría Health & Wellness

Evita de Miranda is socio - forensisch therapeut, Jeugd & Gezin profesional en oprichtster van Alegría Health & Wellness, gevestigd in Almere.

Evita de Miranda

begeleidt al meer dan 10 jaar personen of groepen mensen met een psychiatrische achtergrond of mensen met een licht verstandelijke beperking.

Zo heeft Evita heeft o.a. kennis opgedaan van de gevolgen, maar ook van de risico’s van deze problematiek. Onder andere op basis van deze eraringen heeft Alegría Health & Wellness  "zorg op maat" pakketten samengesteld.

Zorg op maat

Zorg op maat houdt in dat er beargumenteerde keuzes worden gemaakt voor de best passende aanpak en richtlijnen afgestemd op de individuele situatie.

Contact

Erkend therapeut GGZ en SKJ

Wetgeving 

Alegría Health & Wellness is bekend met de uitgangspunten en kenmerken van de huidige en toekomstige wetgeving ten aanzien van de gezondheidszorg.

Alegría Health & Wellness is bevoegd en bekwaam om potentiële en acute GGZ-zorgbehoeftes op complexiteit en urgentie in te schatten. De aard en de omvang van de zorg die nodig is kan Alegría Health & Wellness vaststellen en uitvoeren.

Empowerment

Alegría Health & Wellness legt een relatie tussen het ondersteunen van patiënten enerzijds en de wensen, krachten en mogelijkheden van de patiënt anderzijds.  Het sociale netwerk wordt mogelijk ook ingeschakeld. Dit vanuit een visie op herstelondersteuning, empowerment, rehabilitatie en participatie.

Identiteit

Wij ondersteunen op professionele wijze individuen of groepen bij het bereiken, handhaven of (opnieuw) verwerven van hun onafhankelijkheid en identiteit.

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren